Over ons

Wij geven om de wereld waarin wij leven en om het veiliger te maken, hebben wij dit tot onze business gemaakt. Wij geloven dat het veiliger maken van de wereld een nieuwe manier van organiseren vereist. We weten dat echte verandering tijd kost.

Oprecht

Onze mensen zijn onze grootste troeven. Zij zijn de gezichten en de kwaliteit achter het merk en waar ons bedrijf voor staat. We zijn oprecht en persoonlijk, bieden een veilige plek op een gastvrije manier, aan onze collega’s, gasten en partners.

Volhardend

We staan geen kortetermijnwinsten toe welke onze doelstellingen in gevaar brengen door sociaal goed werkgeverschap. We leiden met authenticiteit en geven het goede voorbeeld, om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken. We ontwikkelen en vertrouwen in onze aanpak.

Slim

We zijn ondernemend en innovatief. We proberen niet alles te zijn, we weten waar we naartoe gaan en zijn niet bang om dingen anders te doen om er te komen.

Vitaal

We werken, delen en slagen samen als een team, terwijl we ook plezier hebben. We zijn gezond en sterk, maar onze persoonlijkheid wint het van de spierballen.

Wij geven goede energie

We zijn er om iedereen een veilig gevoel en positieve energie te geven. We denken goed na over de geest, lichaam en ziel om een gezonde cultuur te creëren bij onze gasten, bezoekers, klanten, collega’s en de gemeenschap waar we deel van uitmaken.

Wij geven goede energie

Of het nu onze gasten/klanten zijn, de lokale gemeenschap, onze partners of ons team, wij zorgen voor elkaar! Wij sluiten niet de ogen als het om kleine dingen gaat- als we kunnen helpen, dan doen we dat. Alles om de ervaring veilig en aangenaam te maken.